Het logo van de Kreadoe beurs met de slogan: Kreadoe, creatieve inspiratieVan 1 t/m 5 November 2023 kun je mij vinden in het Digitaal Theater welke deze editie voor het eerst te vinden zal zijn op de KreaDoe beurs in de Jaarbeurs Hallen in Utrecht.
Hier zal ik leuke workshops aanbieden om jou kennis te laten maken met digitaal tekenen en of letteren op de iPad met gebruik van de app Procreate en een Apple Pencil. Geen probleem als je zelf geen iPad hebt, want deze worden door ons tijdens de workshops ter beschikking gesteld.

Ik heb op een aantal dagen verschillende bekende gast artiesten/docenten uitgenodigd die ook een workshop gaat geven. Verdere info hier over volgt nog, maar reken maar dat dat superleuk gaat worden. Het gast programma wordt, wanneer dat allemaal rond is, hier ook vermeld met linkjes waar je kan boeken voor die workshops. Houdt deze site dus goed in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief (die heb ik nog nooit gemaakt overigen, maar voor alles is een eerste keer toch?)

De prijzen voor mijn workshops zijn 19,95 euro per persoon per workshop. De gast docenten hebben een eigen workshop met eigen prijzen en hier volgen later linkjes naar toe.

Let op! Je dient zelf nog apart de toegangskaart voor de Kreadoe beurs te kopen.
Klik hier voor de website van KreaDoe om een kaart te kopen (opent in een nieuw tabblad).

Minimale leeftijd voor deelname aan mijn workshops is 14 jaar!